Vectorizare imagini complexe

 Vectorizare imagini complexe
Vectorizare imagini cu rezolutie slaba,de tipul bitmap (jpg, tif, pdf etc). De la diverse poze pana la sigle, embleme sau logo-uri companii, putem prelucra orice si in cel mai scurt timp posibil.

Creare logo

 Creare logo
Pentru companiile care nu au un logo propriu sau care vor sa-si improspateze imaginea, oferim servicii de creare logo. Propunerile noastre vor tine cont de domeniul in care activati si de identitatea companiei dumneavoastra.
Pentru fiecare logo oferim 3 variante grafice din care sa alegeti.

 

Stickere auto

Stickere auto
Vă punem la dispoziție diverse grafici, fie din baza proprie, fie realizate de la zero, conform specificațiilor oferite.
Suplimentar, oferim si printarea sau cutterarea imagilor alese pe o gama variata de autocolante (cu adeziv permanent sau removabil, albe, transparente sau colorate, cu durabilitate de scurta sau de lunga durata etc…)

 

Simulări textile

 4
Grafici la comanda sau din baza proprie pentru tricouri, genti, sepci, rucsaci, geci, umbrele, copertine si orice alt suport textil.

Suplimentar, oferim si printarea sau cutterarea imagilor alese pe materiale speciale pentru transfer termic pe textile.

Simulari grafică geamuri

 Simulari textile
Creare design suprafete vitrate conform specificatiilor venite de la client.
Adaptam imaginile trimise de dumneavoastra la suprafata pe care doriti sa o decorati sau va propunem imagini noi, adaptate spatiului respctiv.
Suplimentar, oferim si printarea sau cutterarea graficii alese pe o gama variata de autocolante (cu adeziv permanent sau removabil, albe, transparente sau colorate, cu durabilitate de scurta sau de lunga durata etc…)

Simulare auto

 Simulare auto
Creare grafici pentru masini personale sau din parcul auto al firmelor, adaptate pe modelul de autovehicul al clientului.
Deținem baza de mașini în format vectorial. Acest lucru va garanteaza ca fisierele primite vor fi exact la dimensiunile suprafetei pe care se va aplica grafica.
Suplimentar, oferim si printarea sau cutterarea graficii pe o gama variata de autocolante (cu adeziv permanent sau removabil, albe, transparente sau colorate, cu durabilitate de scurta sau de lunga durata etc…)

Și creativitatea noastră nu se oprește aici….

* Prețurile se stabilesc în funcție de complexitatea proiectului.

Folosești Internet Explorer - o versiune învechită. Update!

newspaper templates - theme rewards